SNELLE VERZENDING SNELLE VERZENDING

100% VEILIG WINKELEN 100% VEILIG WINKELEN

Nederland en België Nederland en België

30 Dagen Retour Garantie 30 Dagen Retour Garantie

FAQ - Veelgestelde vragen

Productgarantie hoe lang ?

Het product heeft 30 dagen vervanging, een jaar garantie.

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling ?

Over het algemeen duurt het ongeveer 7-20 werkdagen om te bezorgen, maar dit hangt af van het specifieke adres of de regio. Verschillende wettelijke feestdagen en gebruiken kunnen van invloed zijn op vertragingen bij de bezorging van de post. Onze producten worden verzonden vanuit Hong Kong.

Hoe haal ik het meeste uit mijn nieuwe laptop accu?

Voor het verlengen van de levensduur van uw nieuwe accu raden wij aan deze te beschermen tegen extreme hitte en kou. Met name hitte kan de cellen in een lithium-ion accu ernstig beschadigen en de capaciteit en levensduur van de laptop accu verminderen. Voorkom tevens dat u de accu laat vallen of gebruik maakt van adapters die niet geschikt zijn voor uw laptop.

Hoe vaak kan een laptop accu worden opgeladen?

Een lithium-ion laptop accu kan gemiddeld tussen de 300 en 500 keer worden opgeladen voordat hij aan vervanging toe is. Dit staat bij normaal gebruik gelijk aan een levensduur van circa 12 tot 15 maanden voordat de accu haar capaciteit begint te verliezen.

Hoe kan ik de prestaties van mijn accu optimaliseren?

Haal bij langdurig gebruik aan het stroomnet de accu uit uw laptop. Bewaar de laptop in een koele omgeving, zodat de capaciteit van de accu zo langzaam mogelijk afneemt. Het wordt aangeraden zoveel mogelijk de accu gebruiken wanneer de accu tussen de 20-80% is opgeladen. De capaciteit van een laptop accu neemt het minst af wanneer deze voor ongeveer 40% is opgeladen.

Wat moet ik doen als ik de laptop (accu) voor langere periode niet gebruik?

Als u de accu voor langere periode niet gebruikt raden wij u aan de accu half opgeladen uit de laptop te halen en de accu te bewaren op een koele en droge plek. Afhankelijk van de duur van de periode waarin u de accu niet gebruikt, kan de accu zichzelf ontladen. Het kan daarom voorkomen dat u na deze periode de accu opnieuw dient op te laden.

Opmerking: Er zijn nog andere kwesties, U kunt ook een e-mail te sturen naar onze info@alle-accu.nl brievenbus.